Bedőné Éva tájékoztatója

Tájékoztató

Tisztelt Elnökasszony és Vezetőség!

Hosszú hallgatás után, mely családi gondjaim miatt történt, szeretnélek tájékoztatni Benneteket. Marika felkérésére, hogy foglalkozzak a nemzetközi kapcsolatokkal, talán most már eleget tudok tenni. Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy megrendezésre kerül Kecskemét Megyei Jogú Város segítségével az I. Kecskeméti Nemzetközi Vert csipke Fesztivál. Hosszú út vezetett idáig, mely Bobowában kezdődött. Először is igyekeztem rend behozni azokat a hibákat, melyek megtörténtek a különböző nemzetközi fesztiválokon.
Így tiszta lappal indulhatunk újabb kapcsolatok kialakításához.
Erre az eseményre szeretettel várjuk a Magyar Csipkekészítők Egyesületének a kiállítását és csipkebemutatóját. Örömömre szolgál, hogy bemutathatjuk azt a sok fajta minőségi csipkét  a nemzetközi csipkeverők előtt is, melyet mi magyarok tudunk készíteni és amikre joggal lehetünk büszkék. Mindez, a Kecskeméti  „ Hírös Hét „ fesztivál keretén belül kerül megrendezésre, melynek ideje 2012.08.23-26-ig tart. Igyekeztem ezt az eseményt az első alapgondolattól a kivitelezésig egyedül megszervezni, hogy Marika munkáját ezzel is könnyítsem. Így anyagilag sem terhelem a Magyar Csipkekészítők Egyesületének a költségvetését, mivel Kecskemét városa és a személyes anyagi hozzájárulásom biztosítja a fesztivál megrendezését. Úgy gondolom, hogy elindulhat egy folyamat Kecskeméten a vert csipke területén. Mint ismertek, ötletem midig sok van.
Ez már a továbbiakban rajtatok is áll, hogy a vert csipkéért összefogva hogyan haladunk ezen az úton tovább. Egyelőre az első lépéseken legyünk túl, melyhez kívánok Mindannyiunknak sok sikert. Részletes tájékoztatót majd a későbbiek folyamán küldök.

Szeretettel
Bedőné Éva vezetőségi tag

Kategória: Információk | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?