Csipkés esküvői meghívók – régimódi romantika modern köntösben

Azon törtük a fejünket hétvégén (volt rá időnk a 3 nap alatt), hogy mivel újíthatnánk meg esküvői meghívó kínálatunkat. Milyen különleges megoldást tudunk kínálni azoknak, akik az egyedi tervezésű grafikán túl valami más módon szeretnék kifejezni egyéniségüket?
Mivel nagy sikert arattak az esküvő kiállításon a minimális grafikával készült, pausszal és szalaggal dekorált variációk, arra gondoltunk, ezen a vonalon haladunk tovább, és kitalálunk a szalag helyett/mellé valami más, még extrább dekorációs elemet. Így született az ötlet: horgoljunk csipke motívumokat!
Ezeket ragasztással, szalaggal tudjuk a kész meghívóhoz rögzíteni, és egy szép gyönggyel a közepében tehetjük teljessé a látványt.
A csipkeminta mellé mindenképpen a legegyszerűbb, kártya formátumú meghívót javaslom, szerintem ehhez a megoldáshoz nem passzolnak a nyitható verziók. A kártya lehet hosszúkás, LA4-es méretű, ebben az esetben a bal szélére tudnám elképzelni a csipkét. Itt akkár pauszt is használhatunk, fokozva a romantikus, sejtelmes hangulatot. A másik megoldás pedig az lehet, ha egy négyzet alakú lap elejére, középre rögzítjük a dekorációt, és a hátuljára kerül a szöveg.
Mutatnék néhány elkészült mintát:
Természetesen bármilyen igényt meg tudunk valósítani, és a választott mintától függően az eredmény kislányosan romantikus lesz, vagy akár egyedi és modern. Az összes csipkemotívum kézzel készül, egyedi munka mindegyik, és bármilyen színben el tudjuk őket készíteni.
És végül egy fontos kérdés: az árak. 🙂 Előzetes számításaink szerint ez a típus picit drágább lesz, mint a hagyományos, sima papír alapú meghívók. 600 Ft fölé ritka esetben szoktunk menni a sima grafikus meghívóinkkal, ebben az esetben, csipkével együtt kb. 600-800 Ft közé fog esni az egységár, darabszámtól függően.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, keressetek bennünket egyedi árajánlat kéréssel, és akkor tudunk pontos számot kalkulálni! Az irodánkban személyesen is meg lehet tekinteni a fenti példákat, mondanom sem kell, hogy élőben sokkal ütősebbek, mint fotón.
Kategória: Cikkek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?